دیداراعضای شورای تحول دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۱۷۲ اخبار خبر تصویری

دیدار اعضای شورای تحول واحد تهران شرق با ریاست محترم دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران

نشست مشترک اعضای شورای تحول دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با حضور دکتر آقامیری درمحل دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد.

در این جلسه دکتر قاسم فرج پور، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق و رؤسای کمیته های 12 گانه شورای تحول به ارائه گزارش تفصیلی از فعالیتها و دستاوردهای خود در دوران کوتاه شکل گیری این شورا،پرداختند.

دکتر آقامیری ضمن ابراز خرسندی از تشکیل شورای تحول با اعضای جوان، با نشاط و با انگیزه توسط دکترقاسم فرج پور، حمایت همه جانبه خود از شورا و فعالیتهای مورد نظر آن را اعلام نمود.

رییس دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران گفت: واحد تهران شرق قابلیت تبدیل شدن به یک دانشگاه فناور را دارد.با توجه به داشتن مزیتهایی چون فضای آکادمیک، نزدیک بودن به تهران و مهمتر از همه موقعیت مکانی این دانشگاه،که به نوعی در دل صنعت واقع شده است، قابلیت ایجاد رابطه تعاملی میان دانشگاه و صنایع منطقه را داراست.

وی در ادامه افزود: با مسیری که شورای تحول واحد تهران شرق آغاز کرده است، می تواند الگوی واحدهای دیگر در حوزه رشد و تحول باشد و دانشگاه های دیگر نیز با بکارگیری و تبادل تجربیات می توانند مسیر رشد و تعالی را با همکاری همدیگر طی نمایند.

رئیس دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران همچنین اضافه نمود: واحد تهران شرق به خاطر موقعیت منطقه ای و قرار داشتن در مرکز گل و گیاه کشور، پتانسیل بالایی جهت سرمایه گذاری در این حوزه دارد که می تواند برای این واحد دانشگاهی بسیار درآمد زا باشد