واحد تهران شرق، واحد پیشرو در آموزش آنلاین

۲۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۱۱۸۵ اخبار خبرتصویری مهم

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شرق، دکتر عاشوری فر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این واحد دانشگاهی با اعلام این که با شیوع کرونا ویروس، آموزش تعطیل نیست و این واحد دانشگاهی از همان هفته اول تعطیلات کلاسهای حضوری، اقدام به برگزاری کلاسهای آنلاین نموده است، افزود:  این واحد دانشگاهی قبل از شیوع ویروس کرونا، براساس توصیه های ریاست محترم استان، به دنبال کسب آمادگی و ایجاد مزیت از طریق برگزاری کلاسهای مجازی بوده و با ورود ویروس کرونا به ایران، اقدام به برگزاری کلاسهای آموزش مجازی بصورت آزمایشی نمود و پس از انجام موفقیت آمیز آن و دریافت دستورالعمل رسمی سازمان ، در هفته گذشته اقدام به برگزاری  کلاس های  دروس نیمسال دوم 99-98 بصورت آنلاین نموده است. ایشان افزود: برای هفته چهارم اسفندماه نیز، برنامه ریزی گسترده ای انجام شده است تا تدریس دروس بصورت مجازی، بیش از پیش انجام گردد. همچنین طی هماهنگی با دانشکده ها تصمیم داریم تا هفته دوم فروردین ماه، اقدام به برگزاری کلاسهای جبرانی برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری نماییم.
 در همین راستا فایل های آموزشی و نرم افزار های مورد نیاز جهت شرکت در کلاس های درس مجازی در سایت واحد تهران شرق بارگذاری شده تا اساتید و دانشجویان با استفاده از فایل های مورد نظر، نحوه ورود به کلاس های مجازی را مطالعه و با نصب نرم افزارهای مورد نیاز، به سهولت و در کمترین زمان ممکن، امکان استفاده از کلاس های مجازی را داشته باشند.
علاوه بر این، واحد تهران شرق، با در نظر گرفتن سلامت دانشجویان و اساتید، فایل مربوط به مشخصات اساتید محترم و دانشجویان گرامی را در اختیار واحد الکترونیکی قرار داده تا با مساعدت آن واحد، نسبت به پوشش کامل دروس، اقدام لازم به عمل آید.
ضمناً برابر بخشنامه های صادره از سازمان مرکزی، گروه پشتیبانی متشکل از همکاران مجرب و متخصص آموزشی و انفورماتیک، در زمان برگزاری کلاس های مجازی، از طریق شماره تلفن های اعلام شده در صفحه آموزش مجازی در پورتال واحد،  نسبت به حل مشکلات احتمالی فعال می باشند .
روابط عمومی واحد تهران شرق نیز ضمن آرزوی سلامتی برای همه دانشگاهیان عزیز، همگان را به دنبال نمودن اخبار رسمی از طریق سایت واحد به آدرس www.iauet.ac.ir دعوت می نماید.