کشت آزمایشی زرشک در واحد تهران شرق

۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۲۲:۵۹ کد : ۱۱۸۷ اخبار

گام های اولیه جهت دستیابی به تکنولوژی تولید محصولات کشاورزی در زمین های غیر مثمر منطقه قیامدشت، توسط واحد تهران شرق، با کشت زرشک برداشته شد.

دکتر قاسم فرج پور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، با اشاره به شرایط اقتصادی منطقه قیامدشت و وضعیت معیشت مردم آن، در راستای سیاست های دکترسید محمود رضا آقامیری، رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دستیابی به تکنولوژی تولید محصولات کشاورزی در زمین های غیر مثمر منطقه را به عنوان راه حلی جهت بهبود وضعیت اقتصادی مطرح و ابراز امیدواری کرد که واحد تهران شرق بتواند نقش خود را در بهبود و ارتقای بهره وری همه جانبه وضعیت محیط پیرامونی خود، به درستی ایفا نماید.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شرق، پروژه کشت آزمایشی زرشک، اولین اقدامی است که در حوزه کشاورزی توسط این واحد آغاز گردیده است. در این پروژه، با توجه به نوع خاک ، نوع آب و هوا ، میزان بارندگی و شرایط جغرافیایی خاص منطقه، ۲۱ نهال زرشک، در دو نوع ولگاریس و آبگیری، به صورت  آزمایشی، در مساحت 100 مترمربع کاشته شد. نهال ها در فاصله های دو و نیم متری و در سه ردیف هفت تایی، کاشته و برای هر نهال، کود های مختلفی در نظر گرفته شد تا بتوان بهترین نمونه آن را جهت پرورش زرشک مرغوب شناسایی کرد.

لازم به ذکر است که این پروژه تحقیقاتی، زیر نظر کمیته تحقیقات کشاورزی شورای تحول این واحد دانشگاهی و با همکاری دکتر ماندانا صنیعی، دکتر رضا کیاکجوری، دکترسعید یعقوبی، آیدا میر محمدی، دکترعلی کیایی و منصور فلاحی انجام شده است