قابل توجه کلیه دانشجویان بین المللی

امور کنسولی دانشجویان بین المللی
۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۵ کد : ۱۲۰۸ اطلاعیه ها

با توجه به شیوع ویروس کرونا وبه منظور تسهیل در امورکنسولی کلیه دانشجویان بین المللی درجهت جلوگیری از ترددهای غیر ضروری تمهیداتی به شرح ذیل پیش بینی و جهت اطلاع و اجرا اعلام می گردد.

1-آن دسته ازدانشجویان بین المللی که پروانه اقامتشان تا تاریخ 1398/12/03 اعتبار داشته است،تا تاریخ 1399/03/03بصورت خودکار تمدید شده ونیاز به مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی را ندارند.

2- آن دسته ازدانشجویان بین المللی که ویزای آنان تا تاریخ 1398/12/03 اعتبار داشته است،تا تاریخ 1399/0303 بصورت خودکار تمدید شده ونیاز به مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی را ندارند.

3-دانشجویان بین المللی برای خروج از کشور،صرفا باید به مرزهای رسمی کشور مراجعه نموده و ویزای خروج برای آنها صادر می شود. در صورتی که اقامت آنها به اتمام رسیده است باید نسبت به تمدید اقامت خود با مراجعه به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اقدام نمایند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق