برگزاری کارگاه آموزشی آنلاین تبیین ارزشهای دفاع مقدس

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۴ کد : ۱۲۱۸ اطلاعیه ها
اطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی آنلاین
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، بدینوسیله به اطلاع می رساند: به منظور گرامی داشت یاد و خاطره حماسه ها و فداکاری های شهیدان، آزادگان ، جانبازان و رزمندگان دوران 8 سال دفاع مقدس در سالروز فتح خرمشهر روز مقاومت و ایثار کارگاه آموزشی آنلاین تحت عنوان " تبیین ارزشهای دفاع مقدس" توسط سرتیپ جعفر حسن لو از فرماندهان دفاع مقدس و عضو هیئت علمی مدعو واحد تهران شرق بربستر وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق به آدرس www.iauet.ac.ir در روز شنبه مورخ 03/03/1399 از ساعت 10 لغایت 12 برگزار می گردد.
کلیه اساتید گرامی ، کارکنان محترم و دانشجویان عزیز واحد تهران شرق می توانند در این کارگاه آموزشی شرکت نمایند. به کلیه شرکت کنندگان ، گواهینامه حضوردر کارگاه آموزشی از سوی دفتر امور شاهد و ایثارگران واحد تهران شرق اعطاء می گردد.
همچنین به ده (10) نفر از شرکت کنندگان که به سوالات مطروحه از مطالب ارائه شده در کارگاه آموزشی توسط مدرس کارگاه پاسخ صحیح دهند کارت هدیه به مبلغ یک میلیون ریال داده خواهد شد. علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 33594950الی 59 داخلی 215 دفتر امور شاهد  ایثارگران واحد تهران شرق تماس بگیرند.