ملاحظات مربوط به امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۹ کد : ۱۲۴۴ اطلاعیه ها خبرتصویری مهم

قابل توجه دانشجویان عزیز؛

ملاحظات مربوط به امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

1-امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 فقط به صورت حضوری و از تاریخ 99/03/24 شروع خواهد شد.

2-با توجه به تغییر در روز و ساعت امتحانی برخی از دروس پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 ،تاریخ قبلی امتحانات مندرج در برگه های انتخاب واحد فاقد اعتبار بوده و ملاک شرکت در جلسات امتحانی داشتن کارت ورود به جلسه و برنامه جدید اعمال شده در آن می باشد.

3-کلیه دانشجویان می توانند جهت مشاهده برنامه امتحانی و دریافت کارت ورود به جلسه از روز شنبه مورخ 99/03/17 به بعد به سامانه دانشجویی خود مراجعه نمایند.

4-به دانشجویان توصیه می شود دقت لازم به ساعت و تاریخ امتحان داشته و حداقل نیم ساعت قبل از شروع امتحان هر درس در محل واحد دانشگاهی و دانشکده محل برگزاری امتحان حضورداشته باشند.

5-توجه داشته باشید که امتحان فقط برای دروس نظری و بخش نظری دروس نظری-عملی بوده و امتحان دروس عملی(کارگاهی،آزمایشگاهی،سایت کامپیوتر و درس ورزش 1 و بخش عملی درس تربیت بدنی) پس از برگزاری کلاس که متعاقبا برنامه و زمان آن اطلاع رسانی می گردد صورت خواهد گرفت.

6-توصیه می شود به جهت رعایت بهداشت و ایمنی کافی آب آشامیدنی معدنی در صورت نیاز جهت استفاده در ایام امتحانات تهیه و به همراه داشته باشید.

7-از همه دانشجویان درخواست می شود به منظور حفظ سلامتی خود و دیگران و با توجه به تداوم طرح فاصله گذاری اجتماعی،کلیه اصول و پروتکل های بهداشتی و ایمنی را رعایت نموده و حتی الامکان از ماسک،دستکش و محلول ضد عفونی کننده شخصی استفاده نمایند و از هر گونه تجمع و ازدحام در مقابل دانشکده ها و محل های امتحان خودداری نمایند.

8- از رها کردن و انداختن ماسک،دستکش،دستمال کاغذی و ظرف آب معدنی استفاده شده در محیط دانشگاه پرهیز نمایید.

9-حتی المقدور از وسیله نقلیه شخصی برای ایاب و ذهاب استفاده نموده و در صورت ضرورت استفاده از وسیله نقلیه عمومی، حتما از ماسک و دستکش استفاده نمایید.

10-پس از پایان هر نوبت امتحانی نسبت به خروج و ترک سریع محل برگزاری امتحان اقدام نمایید.

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد