اطلاعیه مهم آموزشی۱ (امتحانات)

۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۶۶ اطلاعیه ها اخبار
اطلاعیه مهم آموزشی۱ (امتحانات)

اطلاعیه مهم آموزشی مربوط به امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

1-امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98  برای همه مقاطع تحصیلی به صورت حضوری طی چهار هفته از تاریخ 99/03/24 لغایت 99/04/19 برگزار خواهد شد.

2-با توجه به تغییر در روز و ساعت امتحانی برخی از دروس پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 ،تاریخ قبلی امتحانات مندرج در برگه های انتخاب واحد فاقد اعتبار بوده و ملاک شرکت در جلسات امتحانی داشتن کارت ورود به جلسه و برنامه جدید اعمال شده در آن می باشد.

3- داشتن کارت ورود به جلسه امتحانی برای دانشجویان الزامی است.لذا کلیه دانشجویان قبل از شروع امتحانات و از تاریخ 99/03/20 با مراجعه به سامانه دانشجویی خود کارت ورود به جلسه فیزیکی را دریافت و برای امتحان هر درس به همراه داشته باشند.دانشجویانی که  تصویر کارت ورود به جلسه را در تلفن همراه خود داشته باشند، امکان حضور در جلسه امتحان را ندارند.

4-به دانشجویان توصیه می شود دقت لازم به ساعت و تاریخ امتحان داشته و حداقل نیم ساعت قبل از شروع امتحان هر درس در محل واحد دانشگاهی و دانشکده محل برگزاری امتحان حضورداشته باشند.

5-امتحانات دروس عمومی و معارف اسلامی در هفته چهارم بازه زمانی اعلام شده برگزار می گردد.

6-توجه داشته باشید که امتحان فقط برای دروس نظری و بخش نظری دروس نظری-عملی بوده و امتحان دروس عملی(کارگاهی،آزمایشگاهی،سایت کامپیوتر و دروس ورزش 1 و تربیت بدنی) پس از برگزاری کلاس که متعاقبا برنامه و زمان آن اطلاع رسانی می گردد، صورت خواهد گرفت.

7-حداکثر زمان پاسخگویی به سوالات امتحانی 70دقیقه تعیین شده است.

8-دانشجویان غیر بومی فاقد منع آموزشی با ثبت نام در سامانهazmoon99.iau.ac.ir   و کسب موافقت از ستاد طرح تعاون آزمون می توانند (احتمالادر واحد نزدیک محل سکونت خود) امتحان دهند.

9- تمامی دانشجویان موظفند به منظور حفظ سلامتی خود و دیگران و با توجه به لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی هوشمند،قبل از شروع امتحان حضوری درسامانه  خود اظهاری وزارت بهداشت به آدرس salamat.gov.ir  ثبت نام کرده و در صورتی که علایم بیماری را نداشتند، پیامک دریافت شده از سامانه مذکور و یا فرم خود اظهاری تکمیل شده را در بدو ورود به دانشگاه تحویل متصدیان مر بوطه نمایند. این موضوع در صورت عدم بیماری دانشجو فقط برای یک بار انجام می شود و نیاز به تکرار آن در جلسات بعدی امتحانی نیست.

10-استفاده از ماسک برای کلیه دانشجویان در ایام و حوزه برگزاری امتحانات الزامی است.

11-حتی المقدور از وسیله نقلیه شخصی برای ایاب و ذهاب استفاده نموده و در صورت ضرورت استفاده از وسیله نقلیه عمومی، حتما از ماسک و دستکش استفاده نمایید.

"پیشاپیش از همراهی و همکاری همه عزیزان تشکر میگردد."

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی