شیوه نامه برگزاری امتحانات غیرحضوری و مجازی پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۲۷۹ اطلاعیه ها خبر تصویری

شیوه نامه برگزاری امتحانات غیرحضوری و مجازی پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

1. امتحانات تمامی دروس نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 برای همه مقاطع تحصیلی به صورت غیر حضوری و مجازی با رعایت استانداردهای لازم به مدت چهار هفته و از تاریخ 31/3/99 لغایت 26/4/99 برگزار خواهد شد.
  2. با توجه به تغییر در روز و ساعت امتحانی برخی از دروس، تاریخ قبلی امتحانات مندرج در کارت ورود به جلسه(امتحان حضوری) فاقد اعتبار بوده و ملاک شرکت در جلسه امتحانی غیر حضوری و مجازی، اخذ کارت ورود به جلسه جدید و تغییرات اعمال شده در آن می باشد.
  3. شروع نوبت­های امتحانی ساعت 8، 11، 14 و 17 می­باشد.
  4. دانشجو باید حداقل 15 دقیقه قبل از شروع امتحان در جلسه امتحان مجازی حضور یابد. بدیهی است عواقب هر گونه تاخیر در ورود به جلسه امتحان به عهده شخص دانشجو می­باشد.
  5. حضور دانشجو در جلسه امتحان مجازی و غیرحضوری پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 الزامی است. در صورت عدم حضور دانشجو در جلسه امتحان وضعیت درس /دروس در کارنامه به صورت غیبت موجه ثبت خواهد شد.
  6. دانشجو از هر مکانی می تواند به آدرس: iauet.ac.ir  )واحد تهران شرق) مراجعه و در قسمت اتوماسیون آموزش به سرور دانشگاه متصل و در امتحان پایان ترم شرکت کند.دانشجویان توجه داشته باشند نام کاربری، شماره دانشجویی و رمز عبور، شماره ملی یا شناسنامه می­باشد.
  7. دانشجویان موظفند در صورت جلوگیری سیستم از ورود به سامانه شخصی نسبت به تکمیل کامل مشخصات فردی قابل مشاهده در سامانه اقدام و سپس نسبت به انجام سایر مراحل اقدام نمایند. همچنین رفع مشکلات مالی و آموزشی نیز مورد تاکید می باشد.
  8. دانشجو برای امتحان دادن باید مکانی را انتخاب نماید که کاملا آرام و بدون سر و صدا باشد و هیچ شخص دیگری در آن مکان و محیط حضور نداشته باشد.
  9. دانشجو باید ملزومات کافی شامل لپ تاپ، رایانه، تلفن همراه دوربین دار، شارژر، اینترنت پایدار با پهنای باند حداقل 2 مگابیت بر ثانیه و لوازم التحریر از قبیل کاغذ، خودکار و ... جهت شرکت در امتحان پایان ترم داشته باشد.
  10. دانشجو در هنگام برگزاری امتحان حق ترک جلسه و محل امتحان را نداشته و با ترک آن قبل از پایان امتحان، برای وی غیبت منظور و درس مورد نظر حذف می­شود.
  11. دانشجو باید قبل از شروع امتحان های خود، فایل­ها و فیلم­های راهنمای شرکت در امتحان مجازی را مشاهده نماید.(لینک فیلم امتحان تستی)

تبصره: در خصوص فایل و راهنمای امتحان تشریحی متعاقباً اطلاع رسانی می­گردد.

1. همه دانشجویان در هنگام شروع امتحان حضور و غیاب خواهند شد. در صورتیکه اثبات گردد که شخص دیگری جایگزین دانشجو شده است، وضعیت درس مذکور به کمیته انضباطی دانشجویی ارجاع و مطابق مقررات رفتار خواهد شد.
  2. دانشجو باید در مدت زمان مقرر تعیین شده به سوالات امتحانی پاسخ دهد .
  3. استفاده از تلفن همراه در طول برگزاری امتحان جهت مکالمه تلفنی و ارسال و دریافت پیام (به استثناء تیم پشتیبانی) ممنوع می باشد.
  4. اطلاعیه های صادره در سایت رسمی واحد دانشگاهی و کانال­های رسمی موجود معتبر می­باشد و اطلاعیه­هایی که از طریق کانال­های غیر رسمی منتشر می­شود مورد تائید دانشگاه نمی­باشد. لذا دانشجویان عزیز در این خصوص دقت کافی را داشته باشند.
  5. تیم­های پشتیبانی سامانه امتحانات مجازی در بخش­های مختلف دانشگاه در ساعات برگزاری امتحان آماده پاسخگویی و راهنمایی­های لازم هستند.

تیم پشتیبانی فناوری اطلاعات:

فناوری اطلاعات: 33594334 (آقای امیر میری- آقای مهدی عظیمی- خانم میترا رمضانعلی)

تیم پشتیبانی آموزش:

دانشکده علوم انسانی : 33594951( خانم راحله شیرعلی)

دانشکده فنی و مهندسی: 33594955 ( آقای داود شجاعی )

دانشکده علوم پایه: 33584019  (خانم مهدیه مصاحبه)

دانشکده هنر ومعماری: 33584912 (خانم فاطمه وطن خواه)

تیم پشتیبانی امور شهریه و صندوق رفاه:

شماره تماس 33584016 (آقای سعید ابراهیم پور- خانم ساره پازوکی - خانم لیلا رستمی)

1. دانشجویان همانند آزمون حضوری می­بایست کلیه شرایط حضور در جلسه امتحان مجازی را نیز رعایت نمایند.