اطلاعیه آخرین زمان تحویل پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به پژوهش واحد جهت اخذ زمان دفاع

۲۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۲ کد : ۱۳۰۸ اطلاعیه ها خبرتصویری مهم

1- دانشجویانی که در نیمسال دوم 99-98 قصد دفاع از پایان نامه خود را دارند، می بایست حداکثر تا تاریخ ذکر شده در جدول ذیل، مدارک خود را به منظور طی نمودن مراحل اداری و اخذ زمان دفاع به پژوهش واحد تحویل نمایند. بدیهی است دانشجویانی که پس از تاریخ تعیین شده اقدام به تحویل مدارک نمایند، امکان دفاع آنها در نیمسال جاری میسر نخواهد بود. ضمنا دانشجویان به هنگام مراجعه به پژوهش واحد می بایست کلیه فصول پایان نامه خود را به اتمام رسانیده و به تائید استاد راهنمای مربوطه رسیده باشد.

آخرین زمان جهت تحویل مدارک دانشجویان کارشناسی ارشد  به حوزه پژوهش

تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 99/05/29

آخرین زمان جهت تحویل مدارک دانشجویان دکترا به حوزه­ پژوهش

تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 99/05/15

2- دانشجویان تحصیلات تکمیلی موظفند بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه که متعاقباً از سوی معاونت آموزشی اطلاع رسانی خواهد شد، حداکثر تا شروع نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 از پایان نامه/ رساله تخصصی خود دفاع نمایند.