اهدای لوح و تندیس شهید حاج قاسم سلیمانی به دکتر نصیرزاده

۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۲:۵۵ کد : ۱۳۹۰ اخبار

به گزارش روابط عمومی مرکز بسیج کارکنان روز سه شنبه مورخ چهارم شهریور ماه دومین جشنواره کارمند تراز انقلاب اسلامی در سالن همایش های صدا و سیما به همت سازمان بسیج وزارتخانه ها و ادارات برگزار شد.

هدف از برگزاری سالانه این جشنواره مهم تقدیر از مدیران و کارمندان تراز انقلاب اسلامی برای تحقق دولت اسلامی مورد نظر مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) است.

از آنجایی که شجره طیبه بسیج از ابتدای انقلاب تاکنون در همه ارکان نظام اسلامی بویژه موقعیت هایی که کشور با کاستی های روبرو بوده به میدان آمده و ظرفیت عظیم خود را در اختیار قرار داده است در این حوزه هم سازمان بسیج وزارتخانه ها و ادارات چند سالی است با کار پژوهشی و هدفمند به منظور تحقق دولت اسلامی وارد این کارزار مهم و حیاتی شده است که امسال دومین جشنواره آن با حضور آقای دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و سردار یزدی فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) و تعدادی از مسئولین عالی رتبه کشوری و لشگری برگزار شد.

در این آئین آقای دکتر حسین نصیرزاده فرمانده مرکز بسیج کارکنان وزارت علوم، دانشگاه ها و دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مدیر تراز انقلاب اسلامی و فرمانده برتر وزارتخانه ها و ادارات مفتخر به دریافت لوح تقدیرو تندیس و نشان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی شد.

بدینوسیله این موفقیت را به یکایک کارکنان بسیجی آموزش عالی بویژه دانشگاه آزاد اسلامی تبریک عرض میکنیم.

دکتر عباس گوهری رییس دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران شرق و برادر بسیجی صادق خلیلی فرمانده بسیج کارکنان شهید علی هاشمی واحد نیز به نمایندگی از طرف همه کارکنان واحد این موفقیت را به جناب اقای دکتر حسین نصیرزاده فرمانده مرکز بسیج کارکنان وزارت علوم، دانشگاه ها و دانشگاه آزاد اسلامی تبریک عرض نموده و توفیق و سلامتی ایشان را از درگاه خداوند متعال درسایه سار الطاف ائمه اطهار خواستارند.