انتصاب سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران شرق

۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۶:۴۳ کد : ۱۴۰۰ اخبار
انتصاب سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران شرق

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با صدور حکمی سرپرست حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی این واحد دانشگاهی را منصوب کرد.

به گزارش  روابط عمومی واحد ، دکتر عباس گوهری در حکمی سید علی موسوی اصل را به سمت سرپرست حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق منصوب کرد.

در متن حکم ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق آمده است: جناب آقای دکتر سید علی موسوی اصل نظر به تعهد و تخصص جنابعالی به موجب این حکم به مدت سه ماه به‌عنوان سرپرست  حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی این واحد دانشگاهی منصوب می‌شوید.امید است با توکل به خداوند سبحان و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها در راستای پیشرفت و تعالی دانشگاه و خدمت به جامعه دانشگاهیان موفق باشید.

لازم به ذکر است دکتر سید علی موسوی اصل، استادیار گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق و دارای مدرک دکتری مدرسی معارف اسلامی از دانشگاه معارف اسلامی قم است که از سال 96 تاکنون سابقه مدیر گروهی معارف اسلامی،این واحد دانشگاهی  را در کارنامه خود دارد. همچنین در نامه جداگانه ای از زحمات جناب آقای دکتر سید حسین جعفری نسب معاون سابق دانشجویی فرهنگی واحد نیز تقدیر و تشکر به عمل آمد.