تجمع دانشگاهیان واحد تهران شرق در محکومیت اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص)

۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۰ کد : ۱۴۰۷ اخبار خبر تصویری

دانشگاهیان واحد تهران شرق صبح امروز در تجمعی در کنار مزار شهدای گمنام واحد ضمن ابراز ارادت به ساحت نورانی پیامبر اعظم (ص) اهانت نشریه فرانسوی به آن حضرت را محکوم کردند . دکتر جهان بین سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی و هیات همراه و دکتر عباس گوهری رئیس واحد تهران شرق و معاونین و جمعی از اساتید و کارکنان و حجت الاسلام و المسلمین امیری امام جمعه شهر قیامدشت از شرکت کنندگان در این مراسم بودند .در پایان نیز بیانیه ای قرائت شد که به شرح ذیل است.

بیانیه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق
در محکومیت اهانت نشریه فرانسوی به پیامبر رحمت (ص)

بسم‌الله الرحمن الرحیم
امیر بیان علیه‌السلام:
الحمدالله الذی جعل اعدائنا من الحمقا...
هتک قدسیات با دست‌آویزی بنام آزادی بیان آن‌هم از سوی کشوری که با استتار ابر رسانه‌های آنتی مذهبش، صبغه‌ای بس درخشان در تحجّر و خردستیزی دارد، طنزی تلخ است. کشوری که تازه در قرن ۱۴ میلادی با مجادلات فراوان راضی شد زن را انسان تلقی کند آن‌هم مشروط به خدمتگزاری برای مرد، کشوری که حدود ۱۰۰ سالی بیش نیست که حق مالکیت و حق امضا را برای اموال شخصی خود زنان برای ایشان به رسمیت شناخت، کشوری که به شهادت موزه لوورش لکه ننگ استفاده از ابزارهای غیرانسانی را در کارنامه دارد و... حال به بهانه آزادی، نه‌تنها در هتک مقدّسات بلکه در هتک انسانیت به‌جایی رسیده که قانونی کردن سولوگامی و زوفیلیا مفتخر است و اوتانازی را مدالی زرین می‌داند و به کشتن اطفال در قالب قانون حق سقط‌جنین می‌نازد و... امروز به نبیّ مکرّم آیینی می‌تازد که بیش از ۱۴۰۰ سال قبل حق آزادی، حق انسانیت و اکرام زن و... از بدیهیات و ابتدائیات دینش است.
بس روشن است که آن افراط و این تفریط کشورهایی نظیر فرانسه از سرچشمه بی‌مایگی نظری، اعتقادی و انسان‌شناختی ایشان آب می‌نوشد. انتشار و حمایت این‌گونه مطالب موهن، حرکتی به جلو و نشان از استیصال آنان در برابر موجی از گرایش روزافزون به اسلام و پیامبر رحمت (ص) در غرب می‌باشد.
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق ضمن محکومیت این اقدام سخیف، آن را حرکتی ذلیلانه از سوی انسان‌هایی کوچک ارزیابی کرده و ایشان را دعوت به‌حق، عقل، علم و انسانیت می‌نماید.
همچنین از مجامع حقوقی و قانونی خصوصاً وزارت محترم امور خارجه انتظار می‌رود، طبق قوانین بین‌المللی با این اقدامات موهن قاطعانه برخورد کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق