اطلاعیه جشنواره مجازی "از حماسه تا حماسه"

۱۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۶:۴۷ کد : ۱۴۵۵ اطلاعیه ها خبرتصویری مهم

جشنواره سراسری «از حماسه تا حماسه» ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

موضوعات محوری این جشنواره شامل حماسه ۳۱ شهریور (دفاع مقدس)، ۱۷ مهر (اربعین حسینی)، ۱۳ آبان (روز تسخیر لانه جاسوسی)، ۱۶ آذر (روز دانشجو)، ۹ دی (برائت از فتنه)، شهادت حاج قاسم سلیمانی و حماسه ۲۲ بهمن (پیروزی انقلاب اسلامی) است.

نحوه شرکت در جشنواره:

دانشجویان، اساتید و کارمندان فعال در فضای مجازی ابتدا نشانی سایت، کانال و صفحه فعال خود را به یکی از روش های زیر ارسال نمایند:

واتساپ:                  ۰۹۰۵۹۶۰۸۲۱۴

آیدی:                       iauetmfd@

پست الکترونیکی:     iauet.mfd@gmail.com

متقاضیان پس از ثبت نام باید آثار مجازی خود را در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی که طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز به فعالیت هستند (اینستاگرام، واتساپ، بله، ایتا، سروش، وب سایت، وبلاگ و ...) منتشر کنند.

شرط شرکت در جشنواره، انتشارحداقل پنج پست از زمان ثبت نام، برای هرمناسبت (اعم از یادداشت، پادکست، کلیپ، پوستر و ... ) در مورد موضوعات محورهای جشنواره است.

در پست اینستاگرامی تولید شده و یا در کانالهای مربوطه، باید از هشتگ های « #از_ حماسه_ تا_ حماسه» «#دانشگاه_ آزاد_ اسلامی» استفاده گردد. همچنین در ارتباط با هر موضوع جشنواره هشتگ مناسب نیز درج گردد. مانند: « #از_ حماسه_ تا_ حماسه» «#دانشگاه_ آزاد_ اسلامی» «#سردار_ حاج_ قاسم_ سلیمانی».

شاخص­های ارزیابی:

1- کانال­ها، صفحه­ ها و پست­ ها از جهت محتوایی، چند رسانه ­ای بودن، تاثیر گذاری اجتماعی، تعداد بازدید، تعداد باز نشر و ... مورد ارزیابی قرار می­ گیرند.

2- افرادی که تعداد پست­ های بیشتری منتشر نمایند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود.

جوایز:

جوایز در سه سطح واحدی، استانی و کشوری اهداء خواهد شد.

تخفیف شهریه به میزان 15 درصد

جوائز ارزنده نقدی

لوح تقدیر و گواهی شرکت در جشنواره

تندیس جشنواره

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه www.farhangi.iau.ir مراجعه نمایید.