انتصاب سرپرست حفاظت فیزیکی

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۶ کد : ۱۴۶۲ اخبار
انتصاب سرپرست حفاظت فیزیکی

مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در حکمی سرپرست اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی تهران شرق، مراسم تودیع و معارفه رؤسای قدیم و جدید اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع واحد، معاون دانشجویی فرهنگی واحد و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مدیر کل حراست، رئیس اداره کل حفاظت فیزیکی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و معاون ایشان و جمعی از همکاران انتظامات برگزار شد.

امیر بازگلی مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در این جلسه از تلاش‌های چندساله عباس رهیده در جایگاه رئیس اداره حفاظت فیزیکی واحد تهران شرق قدردانی کرد و صداقت در کار، برنامه‌ریزی، نظم و خدمات دلسوزانه و مشفقانه به دانشگاهیان  و تلاش شبانه‌روزی و سعه صدر در انجام امور را از نکات برجسته و ویژگی‌های خاص این مسئولیت خطیر برشمرد.

به گزارش روابط عمومی، در ابلاغ حکمی از سوی سید‌رضا صالحی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران،  عطاء رشیدیان به سمت سرپرست اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق منصوب شد و با اهدای لوح سپاس از تلاش‌های عباس رهیده قدردانی شد.