کانون شعر و ادب هیوا واحد تهران شرق آغاز به کار کرد

۰۳ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۶ کد : ۱۴۹۳ اخبار

کانون شعر و ادب هیوا، به طور رسمی در روز چهارشنبه به تاریخ 30 مهر ماه 1399، با سرپرستی ام البنین اسماعیلیان، استاد ادبیات فارسی و همراهی جمعی از دانشجویان ادیب و هنرمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق آغاز به کار نمود.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شرق، این کانون زیر نظر معاونت فرهنگی و دانشجویی این واحد  و با هدف پیشگامی دانشجویان، در راستای فعالیت های ادبی و هنری با موضوع شعر، موسیقی، نگارش، ‌کارگاه های آموزشی، برنامه های متنوع مناسبتی در زمینه ی هنر و ادبیات تأسیس گردید.

لازم به ذکر است در جلسه ی انتخابات هسته ی مرکزی این کانون که در آمفی تئاتر شهید آوینی دانشکده علوم انسانی تشکیل شد، مدیر گروه ادبیات عمومی، دکتر حجت الله بهمنی مطلق، معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر سید علی موسوی اصل و زهرا عینی، مدیر فرهنگی مجموعه حضور داشتند و هر کدام بیاناتی را برای هدایت دانشجویان در این مسیر مطرح نمودند.

دانشجویان می توانند اخبار مربوط به کانون را از طریق صفحه اینستاگرام زیر دنبال نمایند.

Kanon.adabi.hiva@