کانون دانشجویی حقوق "دادخواه" در واحد تهران شرق آغاز به کار کرد

۱۸ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۷ کد : ۱۵۲۴ اخبار

کانون دانشجویی حقوق "دادخواه"، به طور رسمی و با همراهی معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد تهران شرق و جمعی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق آغاز به کار نمود.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شرق، این کانون زیر نظر معاونت فرهنگی و دانشجویی این واحد  و با سرپرستی "میلاد آزاد" با هدف پیشگامی دانشجویان، در راستای ایجاد بستر مناسب برای ارتقاء سطح علمی و فرهنگی و ایجاد تحرک و پویایی میان دانشجویان و همچنین پاسخگویی به نیازهای دانشجویان رشته حقوق با برگزاری نشستهای علمی، کرسی های آزاد اندیشی، کارگاه های حقوقی، مسابقات علمی حقوقی و ... تأسیس شده است.

گفتنی است در جلسه ی انتخابات هسته ی مرکزی این کانون که در آمفی تئاتر شهید آوینی دانشکده علوم انسانی تشکیل شد، معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد تهران شرق، دکتر سید علی موسوی، زهرا عینی، مدیر فرهنگی مجموعه و جمعی از دانشجویان رشته حقوق جهت برگزاری انتخابات حضور داشتند.

دانشجویان می توانند جهت عضویت در کانون، نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، نام رشته تحصیلی و شماره تماس خود را برای ادمین  صفحه اینستاگرام "دادخواه" به آدرس زیر ارسال نمایند.

@dadkhah_shargh