توزیع ۱۵۰۰ بسته بهداشتی در مناطق محروم شرق تهران

۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۷ کد : ۱۵۲۶ اخبار

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، 1500 بسته بهداشتی شامل ماسک، محلول شست و شو و ضدعفونی کننده دست را میان مردم محروم مناطق شرق تهران توزیع کرد.

میلاد فلاح در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی واحد تهران شرق از توزیع بسته های بهداشتی، در مناطق محروم استان تهران، شهر قیامدشت، پاکدشت، شریف آباد، روستاهای کریم آباد، علی آباد و کوره های آجر پزی سمت جنوب شرق (پاکدشت) خبر داد.

وی افزود: این بسته ها با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد تهران شرق و همچنین خیرین دانشگاه و دانشجویی آماده و به خانواده هایی که قبلا توسط گروه جهادی مورد شناسایی قرار گرفته بودند تعلق گرفت.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در خصوص جذب کمک های بیشتر توسط خیرین گفت: گروه جهادی نامیرا از سال 1394 فعالیت خود را در قالب 5 گروه آغاز کرده است. گروه عمران، گروه جذب خیرین، گروه آموزشی، گروه فرهنگی و گروه جهادی. در گروه جذب خیرین با کمک روابط عمومی اقدام به اطلاع رسانی در خصوص فعالیتهای خداپسندانه و جذب علاقه مندان به کمک رسانی می شود. در گروه جهادی نیز که متشکل از دانشجویان در حال تحصیل و فارغ التحصیلان می باشد به طور داوطلبانه از آنها در موارد مختلف استفاده می گردد، مانند حادثه  سر پل ذهاب و پل دختر .

وی ادامه داد: این طرح مربوط به یک بازه ی زمانی نیست و فقط مربوط به ایام کرونا نمی باشد. در ابتدا بحث های عمرانی، فرهنگی و آموزشی مطرح بود و حالا با آمدن ویروس کرونا  در جهت ریشه کن کردن آن با اقداماتی چون ضد عفونی معابر، تهیه و توزیع بسته های معیشتی و بهداشتی از ماه رمضان تا به امروز ادامه دارد.

میلاد فلاح در آخر افزود: با توجه به شیوع کرونا و افزایش تعداد خانواده های آسیب پذیر و در راستای فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر پای کار بودن جوانان مؤمن و خیر، در طرح کمک های مؤمنانه، کمک های گروه جهادی نامیرا در زمینه های مختلف از جمله تهیه بسته های معیشتی و هزینه های خرید جهیزیه و ... به طور مستمر ادامه دارد.

تنظیم کننده: فاطمه فرجی