قابل توجه دانشجویان جدیدالورود

۰۲ آذر ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۴ کد : ۱۵۳۸ اطلاعیه ها

با سلام قابل توجه دانشجویان جدیدالورود:

1- دانشجویانی که تسویه شهریه ثابت و بیمه و خدمات آموزشی را انجام دادند انتخاب واحد توسط کارشناس گروه آموزشی انجام میشود .

2- برای دانشجویانی که انتخاب واحد آنان انجام پذیرفته است، به محض آپلود اطلاعات این دسته از دانشجویان در سامانه دان، کلاس های آموزشی به صورت آنلاین آغاز خواهد شد و دانشجویان از طریق گزینه ورود به کلاس آنلاین در سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق می توانند وارد کلاس شوند. لازم به ذکر است زمان شروع کلاس ها متعاقبا از طریق سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

3 - پذیرفته شدگانی که مدارک را بصورت پستی فرستادند مدارک آنان پس از بررسی و ارسال به گروههای آموزشی شماره دانشجویی دائمی ایجاد می گردد تا پس از تسویه حساب انتخاب واحد صورت پذیرد.

4- کسانی که بصورت حضوری در رشته های بدون آزمون ثبت نام کردند ضروری است با کد ملی به سامانه آموزشیار مراجعه و ثبت نام اولیه را انجام دهند و سپس مدارک را یا بصورت حضوری یا پستی تحویل دانشگاه نمایند.