حضور تیم رباتیک واحد تهران شرق در چهارمین دوره مسابقات ملی رباتیک جام خیام نیشابوری

۲۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۲ کد : ۱۵۵ خبر تصویری

بامساعدت معاونت پژوهش و فن آوری، تیم رباتیک واحد تهران شرق جهت شرکت در چهارمین دوره مسابقات کشوری جام خیام به  نیشابور اعزام شد. اعضای این گروه متشکل از دانشجویان رشته های کامپیوتر و برق الکترونیک  بودند که به  سرپرستی دکتر حامد عبداله زاده عضو هیات علمی گروه برق و معاون پژوهش دانشکده فنی و مهندسی در این مسابقات شرکت کردند. محمد رضا جدیدیان مسئول دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت واحد که به عنون مدیر اجرایی این گروه در مسابقات حضور داشتند اعلام کردند:(( چهارمین دوره مسابقات کشوری رباتیک خیام با حضور تیم‌های شرکت کننده از تاریخ ۲۱ لغایت ۲۳ شهریور ماه در واحد نیشابور برگزار می شود  و تیم رباتیک این واحد با نام ستاره نبوغ در بخش ربات پرنده شرکت نمود )). لازم به ذکر است دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق  بدلیل وجود ظرفیت ها و پتانسیل های فراوان نظیر اساتید مجرب و توانمند، دانشجویان نخبه و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی و همچنین حمایتهای همه جانبه آقای دکتر حلاجیان ریاست محترم واحد توانسته است در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد حضوری فعال و قابل توجه داشته باشد.