قبولی دانش آموخته واحد تهران شرق در آزمون سراسری کارشناسی ارشد ناپیوسته

۲۱ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۹ کد : ۱۵۶ خبر تصویری
قبولی دانش آموخته واحد تهران شرق در آزمون سراسری کارشناسی ارشد ناپیوسته

براساس اعلام سایت سازمان سنجش آموزش کشور آقای سیف اله اسدپور دانش آموخته رشته مهندسی برق این واحد دانشگاهی که به تازگی در این رشته فارغ التحصیل شده اند در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته مهندسی برق روزانه دانشگاه صنعتی امیر کبیر پذیرفته شدند.وی متولد سال 1335 و دارای دو فرزند و بازنشسته آموزش و پرورش می باشد. ایشان در پاسخ به سئوال خبرنگار ما در خصوص عوامل موثر بر موفقیت خود در این آزمون عنوان کرد:((تلاش، پشتکار و توکل به خدا و همچنین  استفاده از توان علمی اساتید گروه برق این واحد در نیل به این امر بسیار مهم بوده است)). وی در ادامه اظهار کرد:(( کهولت سن و مشغله های زندگی هیچگاه مانع رسیدن به مقصد و هدف نمی شود و آدمی می تواند با تلاش و پشتکار مدارج ترقی را طی کند)). لازم به ذکر است دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با 54 هکتار وسعت و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی مناسب و همچنین دانشکده های متمرکز در یک مجموعه دانشگاهی می تواند مورد انتخاب علاقمندان به تحصیل قرار گیرد .