آغاز فعالیت کانون دانشجویی روانشناسی "رایا" در واحد تهران شرق

۰۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۱ کد : ۱۵۶۹ اخبار

کانون دانشجویی روانشناسی "رایا" به طور رسمی و با همراهی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شرق، این کانون زیر نظر معاونت فرهنگی وانشجویی واحد تهران شرق با نمایندگی “علیرضا رفیعی تبار” و سرپرستی “خدیجه قاسمی” در راستای پیشبرد اهداف تخصصی در زمینه روانشناسی و ارتقا اهداف فرهنگی در واحد تهران شرق تاسیس شد.

گفتنی است در جلسه انتخابات هسته مرکزی این کانون که در سالن آمفی تئاتر شهید آوینی دانشکده علوم انسانی برگزار شد؛ سید علی موسوی، معاونت فرهنگی دانشجویی واحد تهران شرق، فاطمه عینی، مدیر فرهنگی مجموعه، محمود رضا سازواری مدیرگروه روانشناسی، مرضیه پورصالحی مسئول مرکز مشاوره امین واحد تهران شرق و جمعی از دانشجویان رشته روانشناسی جهت برگزاری انتخابات حضور داشتند.