برگزاری نمایشگاه عکس با عنوان "پلاستیک مصیبت طبیعت"

۲۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۳ کد : ۱۵۷ خبر تصویری
برگزاری نمایشگاه عکس با عنوان "پلاستیک مصیبت طبیعت"

به همت اساتید گروه هنر و معماری و با هدف بالابردن سطح آگاهی عمومی دانشجویان در خصوص استفاده کمتر از پلاستیک و محصولات پلاستیکی و همچنین ترغیب به حفظ محیط زیست، نمایشگاه عکسی با عنوان ((پلاستیک مصیبت طبیعت)) در دانشکده هنر و معماری واحد برگزار شد. دکتر ذاکرزاده رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در این خصوص عنوان کردند((در این نمایشگاه سعی شده است تا با الهام از شیوه "هنر مفهومی"و با استفاده از روشهای مختلف نظیر عکس، آثار حجمی و وسایل دور ریز، مضرات و مشکلاتی که استفاده از پلاستیک و دور ریختن زباله های پلاستیکی در طبیعت بر زندگی حیوانات و انسان و کلا محیط زیست وارد می کند به نمایش درآید. ترویج استفاده از کیسه های پارچه ای بجای نایلونهای پلاستیکی و تاثیرات رها سازی زباله های پلاستیکی بر اکوسیستم کره زمین از پیامهای اصلی این نمایشگاه بوده است)).