شروع نیمسال اول تحصیلی 96-95 در واحد تهران شرق

۲۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۹ کد : ۱۵۸ اطلاعیه ها
شروع نیمسال اول تحصیلی 96-95 در واحد تهران شرق

کلیه کلاسهای آموزشی واحد مطابق دستورالعمل ارسالی از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ 27 شهریور ماه 95 آغاز و پس از طی دوره آموزشی در 16 دی ماه 95 به پایان خواهد رسید. فرزاد بهمنی مدیر آموزش واحد با تبریک سال تحصیلی جدید به استادان، دانشجویان و کارکنان، ضمن اعلام این خبر افزود :((خوشبختانه استقبال از رشته های بدون آزمون واحد تهران شرق بسیار چشمگیر بوده است و انتظار می رود با اعلام نتایج آزمون مقاطع تحصیلات تکمیلی و همچنین آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی این واحد بتواند همچون سالهای گذشته خیل عظیم مشتاقان علم و دانش را پذیرا باشد)). وی یادآور شد:(( دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در فضایی بالغ بر 54 هکتار در نزدیکترین نقطه ممکن به شهر تهران واقع شده است و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی مناسب و متمرکز بودن کلیه دانشکده ها در یک مجموعه، از محسناتی است که می تواند بعنوان اصلی ترین انتخاب داوطلبان قرار گیرد)).