حضور واحد تهران شرق در نخستین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاههای آزاد اسلامی کشور

۲۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۱ کد : ۱۶۰ اطلاعیه ها

نخستین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاههای آزاد اسلامی کشور  از 23 شهریور به مدت 3 روز با حضور مدیران مسئول نشریات دانشجوئی و رابطان نشریات واحدهای دانشگاههای آزاد اسلامی در واحد تبریز آغاز بکار کرد. در این جشنواره حجت الاسلام و المسلمین مسیح کلیج رابط نشریات دانشجویی واحد و مهدی دیانی مدیر مسئول نشریه سایبان الهی واحد تهران شرق حضور پیدا کردند. واحد تهران شرق دارای چهار نشریه دانشجویی فعال به نامهای فانوس، سایبان الهی و در صدف نشین و نیایش هست که هر چهار نشریه در این جشنواره شرکت کردند. حجت الاسلام والمسلمین کلیج رابط نشریات واحد تهران شرق که در جشنواره حضور دارد بیان کرد(( در سه روز برگزاری این جشنواره علاوه بر نمایشگاه نشریات کارگاههای آموزشی نیز در خصوص قوانین مطبوعات و اصل و قالب نشریات دانشجویی ویژه مدیران مسئول نشریات دانشجوئی برگزار می شود)).