نحوه شرکت در آزمونهای پایان ترم در سامانه دان به همراه فیلمهای آموزشی ویژه اساتید و دانشجویان

۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۶:۱۸ کد : ۱۷۲۵ اطلاعیه ها

نحوه شرکت در آزمون‌های پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی بر بستر دان DAAN
دانشجویان عزیز به منظور شرکت در آزمون‌های آنلاین دانشگاه آزاد اسلامی بر بستر دان باید به موراد زیر دقت نمایند.

در قسمت «آزمون های من» میبایست برای هر کدام از دروسی که در ترم جاری اخذ کرده‌اید یک آزمون با عنوان پایان ترم مشاهده شود که تاریخ و ساعت برگزاری آن، با کارت امتحانی شما مطابقت داشته باشد. (در صورتی که مغایرتی در این خصوص مشاهده می‌کنید میبایست موضوع را با دانشگاه و پشتیبانی آنلاین دان مطرح کنید)

دکمه ورود به آزمون به هنگام فرا رسیدن زمان برگزاری آزمون فعال شده و شما می‌توانید وارد آزمون شوید.

از قسمت چپ می‌توانید به فایل سوالاتی که استاد محترم درس آپلود کرده است دسترسی داشته باشید.

پس از دانلود سوالات میبایست پاسخ خود را بر روی کاغذ A4 سفید و سالم نوشته و از آن عکس بگیرید یا پاسخ خود را تایپ کرده و به صورت عکس یا PDF از طریق گزینه ارسال پاسخنامه آن را ارسال کنید و دکمه ثبت آزمون را کلیک کنید.

دانشجویان محترم توجه داشته باشند که میبایست حتما دکمه ثبت آزمون را کلیک کنند تا پاسخنامه آنها به صورت نهایی ارسال گردد.
در طول مدت زمان برگزاری آزمون دانشجویان می‌توانند فایل پاسخنامه خود را که بارگذاری کرده اند حذف و فایل یا فایل‌های جدیدی (به صورت عکس یا PDF) بارگذاری کنند. ملاک تصحیح پاسخنامه آخرین فایل‌هایی است که توسط دانشجو بارگذاری شده است.

با توجه به برگزاری آزمون های پایان ترم در سامانه دانان در این ویدئو نحوه تنظیم بارم آزمون، مدت آزمون و چک کردن سایر موارد در خصوص آزمون‌های پایان ترم بر بستر دان آموزش داده شده و همچنین روش بارگذاری سوالات توسط اساتید تشریح شده است.

فیلمهای آموزشی ویژه دانشجویان و اساتید