برگزاری مراسم گرامیداشت روز زن

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۳ کد : ۱۷۶۲ اخبار خبرتصویری مهم

مراسم گرامیداشت مقام مادر و روز زن همراه با پاسداشت میلاد بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و اجرای برنامه‌های متنوع با حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تهران شرق، مراسم گرامیداشت مقام مادر و روز زن همراه با پاسداشت میلاد بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و اجرای برنامه‌های متنوع با حضور دکتر عباس گوهری رئیس، اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در سالن همایش شهید آوینی برگزار شد.

عباس گوهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با تبریک میلاد فرخنده حضرت فاطمه(س)، حضور و وجود آن حضرت را مایه افتخار  دانست و اظهار کرد: روز ولادت آن بانو روز پاسداشت ارزش‌ها و عطوفت‌ها در جامعه اسلامی و اسوه اخلاق دینی و تمام ابعادی که در وجود یک انسان کامل بوده در فاطمه زهرا(س) جلوه کرده است.

دکتر سید علی موسوی اصل معاون فرهنگی دانشجویی واحد تهران شرق  هم با تبریک سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و سلاله پاکش حضرت امام خمینی(ره) و روز مادر به توصیف خصایل نیکو و شخصیت آسمانی حضرت صدیقه طاهره(س) پرداخت و بیان کرد: پرورش حضرت فاطمه در مکتب وحی و زندگی با سرچشمه جوشان امامت و ولایت مهم‌ترین عاملی است که موجب می‌شود ایشان به شخصیتی والا و جهانی مبدل شوند و اسوه‌ای حقیقی برای تمام انسان‌ها باشند.

سید علی موسوی اصل وجود نازنین حضرت زهرا(س) را مایه فخر و مباهات همه مسلمانان و به‌‌ویژه شیعیان دانست و الگوگیری از شخصیت کامل و بی‌بدیل دخت رسول خدا(ص) را برای تمام زنان مایه آرامش و سعادت در زندگی عنوان کرد.

به گزارش آنا، در این مراسم با اهدای گل و لوح یادبود از کارکنان زن تجلیل شد.