راه اندازی فصلنامه فیزیو لوژی ورزشی و آمادگی جسمانی

۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۰ کد : ۱۸۱۰ اخبار خبرتصویری مهم

راه اندازی فصلنامهJournal of Sports Physiology and Athletic Conditioning”" فیزیو لوژی ورزشی و آمادگی جسمانی

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شرق، اولین مجله لاتین گروه تربیت بدنی تحت عنوان "فیزیو لوژی ورزشی و آمادگی جسمانی"توسط معاونت پژوهشی واحد راه اندازی شد . با پیگیری و تلاش اعضای هیات علمی گروه تربیت بدنی و ریاست دانشکده علوم انسانی در بیست و دومین جلسه کمیسیون تعیین اعتبار نشریات حوزه علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی،  با راه اندازی این مجله در تاریخ 11 اسفند ماه سال 1399موافقت شد . دوره انتشار مجله به صورت فصلنامه و زبان نشریه به انگیلسی می باشد؛ که کار خودرا از فروردین ماه سال جاری به مدیر مسئولی دکتر شاهین ریاحی ملایری و به سردبیری دکتر معصومه حسینی و شورای تحریریه شامل دکتر محمد علی آذربایجانی،دکتر محمد فرامرزی،دکتر مریم کوشکی جهرمی،دکتر مرضیه ثاقب جو ،دکتر بهرام عابدی و دکتر حسین شیروانی، رسماً آغاز کرد .ضمن آرزوی موفقیت برای عوامل اجرایی به زودی سامانه نشریه نیز راه اندازی خواهد شد .