قابل توجه کلیه دانشجویان غیر ایرانی

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۱ کد : ۱۸۴۳ اطلاعیه ها

"قابل توجه کلیه دانشجویان غیر ایرانی"

1-آن دسته ازدانشجویان غیر ایرانی که فاقد کد saorg،ویزا واقامت تحصیلی می باشند می بایست حداکثرتا تاریخ 1/5/400نسبت به این مهم اقدام نمایند.

2- چنانچه پس از تاریخ مذکور اقدامات ذکرشده توسط دانشجو صورت نپذیرد به هیچ وجه امورکنسولی واقامتی آنان قابل پیگیری نخواهدبود .

3-دانشجویان می بایست پس از دریافت کد saorg،ویزا و اقامت تحصیلی جهت ثبت وهرگونه سوال وابهام به خانم هاشمی واقع درساختمان مرکزی طبقه 3 مراجعه نمایند .

یادآور می شود مهلت اعلام شده به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود ودرصورت عدم مراجعه دانشجو کلیه عواقب ومسئولیت به عهده شخص دانشجو می باشد ودانشگاه هیچ گونه مسئولیتی ندارد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق