موفقیت واحد تهران شرق در اخذ اعتبارنامه کد کشوری کمیته تخصصی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی

۰۷ تیر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۵ کد : ۱۸۵۴ اخبار خبرتصویری مهم

موفقیت واحد تهران شرق در اخذ اعتبارنامه  کد کشوری کمیته تخصصی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی

بنا بر گزارش روابط عمومی واحد تهران شرق، کد کشوری کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی واحد ، توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری تایید و تصویب شد . اعضای این کمیته 11 نفره به ریاست دکتر عباس گوهری و دبیری دکتر لیلا نیرومند،  توسط معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، مورد تایید قرار گرفت و پس از ثبت در سامانه ، بنا بر تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری به مدت دو سال از ششم تیر ماه سال جاری کار خود را آغاز کرد . با تشکیل کمیته اخلاق، از این پس مدارک دانشجویان در واحد توسط کمیته مذکور مورد بررسی قرار می گیرد و این کمیته دارای مجوز برگزاری کارگاه و ایجاد درآمدسازی برای واحد می باشد.