دستورالعمل امتحانات ویژه دانشجویان

۱۲ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۴ کد : ۱۸۶۴ اطلاعیه ها خبر تصویری

اطلاعیه مهم حراست

هشدار ------------------------ هشدار
با توجه به رصد کامل اداره کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق بر کلیه گروه های فضای مجازی و صفحات هم فکری و تقلب در کلیه دروس؛
به تمامی مدیران گروه های صفحات مجازی هشدار داده می شود که افراد شناسایی شده مستقیما به کمیته انضباطی معرفی گردیده و از درج در پرونده تا اخراج از دانشگاه طبق آیین نامه انضباطی دانشجویی برخورد خواهد شد، ضمنا عضویت در گروه های تقلب و هم فکری نیز جرم محسوب شده و با دانشجویان خاطی برخورد خواهد شد.

دستورالعمل امتحانات ویژه دانشجویان

امتحانات دانشجویان می بایست در سامانه دان صورت گیرد. ورود دانشجو به سامانه الزامی است در غیر اینصورت غایب امتحان محسوب خواهد شد.

دانشجویان 10 الی ۱۵ دقیقه قبل از شروع امتحانات وارد سامانه دان واحد تهران شرق به آدرس
.شوند iauet.daan.ir

دانشجویان موظف هستند پس از شروع آزمون با توجه به مد ت زمان پاسخگویی سوالات، پاسخنامه را حتما در سیستم دان بارگذاری نمایند. چنانچه دانشجو در بارگذاری سئوالات به هر علتی مشکل داشت می تواند ، پاسخنامه را بعد از اتمام امتحان به ایمیل استاد خود ارسال نمایند.

در صورت بروز هرگونه مشکل در زمان برگزاری امتحان، با پشتیبانهای آنلاین سامانه دان، همکاران دانشکده یا شماره 91312141  تماس بگیرند.

دانشجویان قبل از بارگذاری پاسخنامه ، مشخصات خود شامل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی ، نام درس، نام استاد را به صورت خوانا روی برگه پاسخنامه امتحان یا کاغذ A4 با فرمت اعلام شده در سایت نوشته و سپس بارگذاری نمایند.

دانشجویان حتما قبل از زمان امتحانات در عنوان ایمیل ارسالی، نام و نام خانوادگی ، شماره دانشجویی، نام درس و استاد را بنویسند. ایمیل اساتید در برگه سئوالات وجود دارد.

دانشجویان حتما هر چه سریعتر برنامه امتحانی ثبت شده در برنامه امتحانی آموزشیار را بدقت با برنامه ثبت شده در دان مقایسه نموده و در صورت وجود هر گونه مشکلی در ثبت آزمون و تاریخ امتحان، مشکلات را به دانشکد ه اطلاع رسانی کنند تا قبل از زمان امتحان مشکلات آنها رفع شود .

توصیه می شود دانشجویان از طریق کامپیوتر و یا لپ تاپ در امتحانات شرکت کنند و نرم افزارها ی باز کردن فایل هایpdf و تصویری و کاهش دهنده حجم تصویر را داشته باشند.

در صورت تداخل امتحان توصیه می شود دانشجو مدیریت زمان را رعایت کند تا وقت اضافی برای پاسخگویی به دو امتحان را داشته باشد.

امتحان دروس معرفی به استاد بصورت حضوری با هماهنگی با آموزش دانشکده انجام می گیرد.

با توجه به برنامه خاموشی های منطقه ای در روزهای امتحان توصیه می شود دانشجویان به برنامه زمانبندی خاموشی ها توجه داشته باشند و تلفن همراه و لپ تاپ خود ر ا بطور کامل شارژ کنند