توسط دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ارائه می گردد:

دریافت سالیانه ۴ میلیون ریال عینک طبی رایگان بخشی از بسته سلامت ویژه دانشگاهیان استان تهران

۱۵ تیر ۱۴۰۰ | ۲۲:۱۷ کد : ۱۸۶۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به عنوان بخشی از بسته سلامت دانشگاهیان  و به منظور رفاه حال ایشان، اقدام به راه اندازی و شروع به کار خدمات سلامت چشم کرده است.

این بسته جهت رفاه حال استادان، کارکنان، دانشجویان و خانواده‌های محترم ایشان خدماتی نظیر  عرضه رایگان یک عدد فریم عینک طبی به ارزش چهارصد هزار تومان در صورت خرید عدسی، به اساتید، کارکنان، دانشجویان و هریک از اعضای خانواده (یک بار در سال برای هر نفر)،  عدسی های عرضه شده از برندهای معتبر (زایس، هویا ...) با قیمت لیست رسمی اعلام شده در سایت نمایندگی اصلی و دارای کارت گارانتی صادر شده توسط نمایندگی اصلی در ایران می باشد ارائه می دهد.
استادان. کارکنان و دانشجویان استان تهران جهت دریافت سالیانه چهارصدهزار تومان عینک طبی رایگان می توانند  به آدرس اینترنتی  azad.persoptic.com مراجعه و ثبت نام نمایند.

در پایان خاطر نشان می شود این بسته در گام اول ویژه دانشگاهیان شهر تهران می باشد و اساتید، کارکنان و دانشجویان با ثبت نام در این صفحه میتوانند نسبت به صدور معرفینامه برای خود و یا اعضای خانواده جهت استفاده از خدمات فوق اقدام فرمایند.