ثبت نام بدون آزمون کارشناسی ارشد ویژه استعدادهای درخشان

۲۸ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۱ کد : ۱۸۸۸ اخبار خبر تصویری

ثبت نام بدون آزمون کارشناسی ارشد با معدل حداقل ۱۶ ( ویژه #استعدادهای_درخشان ) رشته های پزشکی و غیرپزشکی سال 1400دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد .

پذیرش و فارغ التحصیلی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ، ثبت نام از امروز یکشنبه 27 تیر ماه آغاز و تا روز جمعه 22 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبین با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس

www.azmoon.org    پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد، ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام نمایند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل ، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد  خود حفظ نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی

azmoon.iau.ac.ir