چهارمین دوره سراسری معرفت رضوی ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد

۲۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۱ کد : ۱۸۸۹ اخبار خبرتصویری مهم

چهارمین دوره سراسری معرفت رضوی با هدف تقویت بینش توحیدی و گردهم‌آوری نخبگان دانشگاهی و تشکیلاتی و دانشجویانِ با استعداد وعلاقه مند دانشگاه آزاد اسلامی از واحد های سراسر  کشور، برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی تهزان شرق و به نقل از سایت مرکز فرهنگی و اردویی ولایت، این دوره در درجه اول زمینه ای را برای تقویت و عمق بخشیدن فهم معارف دین مبین اسلام  و در درجه بعد شبکه سازی و همگرایی نیرو های انقلاب اسلامی در دانشگاه فراهم می آورد.

- مزایای دوره:

• حضور اساتید کشوری به صورت برخط
  • مطالب مطرح شده طی دوره تایید شده توسط موسسه علمی آموزشی امام خمینی (ره)
  • شناسایی استعداد های فرهنگی و هدایت و حمایت از آنان بعد از دوره
  • اعطای جوایز نفیس به نفرات برتر

دانشجویان علاقمند دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور می توانند با مراجعه به سایت  https://velayat.iau.ir/ و کسب اطلاعات کامل در مورد دوره ثبت نام نمایند.

لازم به ذکر است مهلت ثبت نام در این دوره از 26 تیرماه تا 10 مرداد می باشد و شرکت کنندگان تنها یک بار می توانند در این دوره ثبت نام نمایند.