تمدید ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته مهر ماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی

۰۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۷ کد : ۱۹۱۲ اخبار خبر تصویری خبرتصویری مهم

ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که در مقاطع کارشناسی وکاردانی پیوسته و ناپیوسته  نیمسال اول پذیرش آنها به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی است ، تا دوشنبه، 15 شهریور  تمدید شد.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی    www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، در صورت تمایل و داشتن شرایط با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام نمایند.

روابط عمومی مرکز سنجش ،پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی