معرفی سرپرست معاونت اداری و مالی واحد تهران شرق

۲۶ مهر ۱۳۹۵ | ۱۰:۱۵ کد : ۲۰۹ اطلاعیه ها
معرفی سرپرست معاونت اداری و مالی واحد تهران شرق

مراسم معارفه سرکار خانم مژگان مشاور بعنوان سرپرست معاونت اداری و مالی  واحد تهران شرق با حضور ریاست محترم واحد و سایر معاونین و روسای دانشکده ها در دفتر ریاست برگزار شد.

در این مراسم جناب آقای دکتر سیف ریاست محترم واحد ضمن عرض خیر مقدم، ایام عزاداری سید و سالار شهیدان را تسلیت و تعزیت گفت. ایشان با اشاره به خصوصیات دشمنان امام حسین (ع) بیان کرد:((خودخواهی ، تکبر و دنیا دوستی از بارزترین خصوصیات افرادی بود که در صف مقابل آن حضرت بودند و همین عوامل موجب شد تا با وجود آشنایی و شناخت کامل از آن حضرت و اعتراف به حق بودن ایشان،اقدام به محاصره و شهادت و اسارت اهل بیت نمایند)).

وی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات سرکار خانم مشاور در مدتی که بدون حضور معاون اداری و مالی تمامی وظایف حوزه مالی را عهده دار بودند انتصاب ایشان را تبریک گفته و برای وی در انجام وظایف محوله آرزوی موفقیت کردند.

سرکار خانم مژگان مشاور دارای مدرک کارشناسی در رشته حسابداری و کارشناسی ارشد در رشته مدیریت IT و سابقه 25 سال کار در حوزه مالی در سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاهی را دارند و از ابتدای سال 94  نیز بعنوان عامل خزانه داری و مدیر مالی در این واحد دانشگاهی مشغول به فعالیت بودند.