برگزاری محفل انس با قرآن کریم در واحد تهران شرق

۲۶ مهر ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۱ کد : ۲۱۰ اطلاعیه ها
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در واحد تهران شرق

به مناسبت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ، محفل نورانی و روحبخش انس با قرآن کریم با حضور استادان، کارکنان و تعدادی از دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران شرق برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این مراسم نورانی استاد سعید طوسی قاری بین المللی قرآن کریم و از اساتید صاحبنظر در علوم قرآنی به قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید پرداخت. در ادامه گروه تواشیح نورالساجدین که از گروههای فعال و مطرح در زمینه اجرای نواها و سرودهای قرآنی و مذهبی است به اجرای زنده تواشیح در خصوص ائمه اطهار پرداخت. مداحی و نوحه خوانی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نیز از بخش های دیگر مراسم بود. این مراسم با طرح سوالات قرآنی و اهدا دو کمک هزینه سفر به مشهد مقدس به برندگان پایان یافت.