برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا در دهه دوم محرم در دانشگاه آ‌زاد اسلامی واحد تهران شرق

۲۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۰:۴۷ کد : ۲۱۳ خبر تصویری

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق مراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا همچون سال‌های گذشته در دهه دوم ایام سوگواری و عزاداری سرور و سالار شهیدان برگزار گردید.

این مراسم با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان واحد در مسجد این واحد دانشگاهی برگزار شد. حجت الاسلام و المسلمین کلیج کارشناس فرهنگی واحد ضمن تشریح رازهای ماندگاری این قیام بیان کرد(( اصلی ترین عامل راز ماندگاری این قیام در این بوده است که هدف در این کار هدایتگری و راهنمایی مردم و بیزاری از ظلم و بیداد بوده است که با وجود گذشت قرنها هنوز هم هر روز در میان مردم پررنگ تر  و تاثیرگذارتر می شود)). در پایان نیز از کلیه شرکت کنندگان در این مراسم معنوی به صرف صبحانه پذیرایی بعمل آمد.