بازدید تیم پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق از دانشگاه دولتی پوترای مالزی (UPM)

۲۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۲ کد : ۲۱۵ اطلاعیه ها

به گزارش کمیته اجرایی دومین اجلاس بین المللی توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی، در حاشیه هفتمین کنفرانس بین المللی تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام ۲۰۱۶، تیم پژوهش و فناوری واحد تهران شرق ضمن بازدید از دپارتمان های مختلف دانشگاه دولتی پوترای مالزی، در کنفرانسی که با حضور دکتر فرزاد حجازی عضو هیات علمی و مدیر مرکز تحقیقات ساختمان دانشگاه پوترای مالزی در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار گردید شرکت نمود.
عبداله زاده عضو کمیته اجرایی اجلاس مالزی در این زمینه گفت:  این نشست با حضور جمعی از مهمانان ایرانی حاضر از کمپانی های مختلف در سالن کنفرانس دانشگاه پوترای مالزی برگزار گردید و با پیگیری های صورت گرفته توسط کمیته اجرایی اجلاس زمینه همکاری های مختلف با دانشگاه دولتی مالزی فراهم گردید.
عبداله زاده در ادامه این خبر افزود: دانشگاه دولتی UPM مالزی بزرگترین و قدیمی ترین دانشگاه دولتی و بهترین دانشگاه تحقیقاتی در کشور مالزی بوده  و هر ساله در رتبه دانشگاه های ممتاز دنیا نام این دانشگاه دیده می شود. تنوع بسیار زیاد رشته ها در این دانشگاه توجه دانشجویان زیادی را در سراسر دنیا به خود جلب کرده و هر ساله پذیرای صدها دانشجوی خارجی می باشد.
گفتنی است در همین راستا بازدید از موسسه تحقیقاتی Malaysia Hup صورت پذیرفت و نیز جلسه ای با دکتر وینسنت رییس موسسه برگزار شد.