برگزاری کارگاه آموزش مقاله نویسی فارسی

۰۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۸ کد : ۲۱۸ خبر تصویری
برگزاری کارگاه آموزش مقاله نویسی فارسی

کارگاه آموزشی مقاله نویسی  فارسی با حضور تعدادی از دانشجویان و اساتید رشته‌های مختلف در سالن آمفی تئاتر  دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران شرق برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر لیلا صاعدی درباره این کارگاه گفت: «این کارگاه، با هدف افزایش دانش لازم برای فعالیت‌های تحقیقاتی و‌ پژوهشی و نوشتن مقاله به زبان فارسی با اسلوب و روش صحیح برگزار شده است و تدریس این کارگاه را سرکار خانم دکتر سمیه تاجیک اسماعیلی از اساتید عضو هیات علمی گروه ارتباطات بر عهده داشتند)).

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران شرق افزود: ((دانشجویان شرکت کننده در این کارگاه آموزشی می توانند در صورت داشتن معدل بالای 14 و سایر شرایط  از مزایای عضویت در باشگاه برخوردار شوند )).

عمده مطالب مطرح شده توسط خانم دکتر تاجیک اسماعیلی مدرس دوره عبارتند از : (( انواع مقاله و تعریفهای آنها ، ساختار مقاله،روش های تحقیق، معیارهای یک مقاله مناسب ، ساختار چکیده مقاله،قواعد املایی و ...))

صاعدی از عموم دانشجویان خواست که برای همکاری و آشنایی و همچنین عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به دفتر این باشگاه واقع در طبقه دوم ساختمان مرکزی واحد مراجعه نمایند.