با حضور حجت الاسلام و المسلمین طیبی؛ جلسه شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی در واحد تهران شرق برگزار شد

۰۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۵ کد : ۲۱۹ خبر تصویری

جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی با حضور حجت الاسلام والمسلمین طیبی مسئول  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و با محوریت برنامه های فرهنگی مرتبط با حجاب و پوشش در دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد برگزار شد.

دکتر احمد سیف رییس واحد تهران شرق ضمن تسلیت و تعزیت ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بیان کرد:(( باید تلاش فراوان و جهت دار در خصوص درونی کردن مفهوم حجاب صورت گیرد تا فرد اعم از دانشجو ، استاد و یا کارمند با رضایت خاطر و از روی میل و اراده پوششی مناسب و مطابق با موازین دینی و عرفی را برگزیند)). حجت الاسلام و المسلمین طیبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران نیز با تاکید بر اهمیت و ارزش حجاب و پوشش خاطرنشان کرد :(( حکمت حجاب مصونیت است اما علت آن که مهم تر است شانیت و شخصیت بانوان در جامعه می باشد)). ارائه الگویی مناسب به دانشجویان و  برگزاری نشست های علمی در خصوص معرفی حجاب و پوشش اسلامی و تهیه بروشورهای فرهنگی از دیگر برنامه های پیشنهادی در این جلسه بود.