برگزاری نشست دانشجویی محرم و ناگفته های آن

۰۳ آبان ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۳ کد : ۲۲۲ اطلاعیه ها
برگزاری نشست دانشجویی محرم و ناگفته های آن

به گزارش خبرنگار آنا نشست دانشجوئی با عنوان " محرم و ناگفته های آن " با حضور اساتید ، دانشجویان و کارکنان واحد تهران شرق و به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.

در این نشست آقای سید رضا ملکی از اساتید گروه معارف واحد ضمن تسلیت و تعزیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و بیان مختصری از وضعیت جامعه اسلامی در آن دوران افزود:(( محبوب بودن امام نزد کوفیان و دارای اهمیت بودنش در نزد فرماندهان لشکر باعث شد که آنان سعی در به تسلیم کشیدن آن امام کنند ولی در آخر چون امام تسلیم فشارهای آنها نشد او را شهید کردند و به همین جهت بود که امام با بدترین وضع شهید شد. پس از شهادت ایشان نیز رخى از دشمنان همواره براى فراموشى این حادثه عظیم تاریخى کوشیده اند. برخى علماى عامّه در کتاب ها و نوشته هایشان، شیوه هاى گوناگونى به کار مى برند تا مانع حیات و جاودانى واقعه عاشورا و عزادارى سیّدالشهداء علیه السلام شوند.))

وی بیان کرد: (( وهابیها تلاشهای زیادی برای از بین بردن عزاداریها و کم رنگ جلوه دادن آن می کنند از جمله روز عاشورا را مبارک می دانند و در آن روز روزه می گیرند و بر شیعیان برای عزاداریشان خرده می گیرند اما با تمام این دشمنی ها باز هم یاد و نام آن حضرت در سرتاسر عالم حتی در بین غیر مسلمانان ساری و جاری است.))

ایشان در ادامه افزود: (( علمای اسلامی و علی الخصوص علمای شیعه باید با این شبهه افکنی ها مقابله کنند . البته عامه مردم نیز باید با دقت در زوایای مختلف قیام عاشورا و عبرت گرفتن از اوضاع و احوال دوران آن حضرت ، هوشیاری لازم را در برخورد با فتنه‌ها داشته باشند)).