برگزاری کارگاه آموزشی اقدام پژوهی

۱۶ آبان ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۹ کد : ۲۳۷ اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه آموزشی اقدام پژوهی

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران شرق کارگاه آموزشی اقدام پژوهی را با حضور دانشجویان عضو و غیر عضو باشگاه برگزار کرد. در این دوره آموزشی که در دانشکده علوم انسانی برگزار شد خانم دکتر تاجیک اسماعیلی عضو هیات علمی واحد و مدرس دوره  بعد از ارائه تعریفی از اقدام پژوهی به عنوان فعالیت‌ها و مطالعات برای شروع یک کار علمی اظهار کرد: برای اینکه یک پژوهش اعم از کتاب، مقاله، پایان‌نامه و اختراع درست و صحیح پیش رود باید در ابتدا مطالعات اولیه خوب انجام شود و این یعنی اقدام پژوهی و اگر کار خوب انجام نشود پژوهشگر با مشکل روبه‌رو می‌شود. ایشان بیان کرد: بعد از مطالعات اولیه، یک تحقیق باید طوری تنظیم شود که پژوهشگر بتواند از آن دفاع کند و اگر یک پژوهشگر بتواند از ابتدا به طور سیستماتیک مراحل تحقیق را خوب انجام دهد پژوهش به یک مرجع تبدیل خواهد شد.در ادامه ایشان بحثهای هدف از اقدام پژوهی و وجوه اشتراک و افتراق اقدام پژوهی با دیگر پژوهش ها و لزوم آشنایی دانشجویان با اقدام پژوهی و مراحل اقدام پژوهی و مراحل و گامهای اقدام پژوهی و فهرست گامهای اقدام پژوهی و زمینه‌‌های اقدام پژوهی و الگوی گزارش اقدام پژوهی را برای شرکت کنندگان بیان کردند.