آیین نکوداشت دانشجویان جدید الورود گروه برق

۲۳ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۰ کد : ۲۴۳ اطلاعیه ها
آیین نکوداشت دانشجویان جدید الورود گروه برق

در این مراسم که با حضور اساتید گروه و جمع کثیری از دانشجویان مشتاق و علاقمند رشته های مختلف مربوط به گروه برق حضور داشتند، جناب آقای دکتر توسلی، ریاست محترم دانشکده فنی و مهندسی ضمن خیر مقدم به دانشجویان بیان کرد : (( دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران شرق با دارا بودن اساتید مجرب و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی مناسب تمام تلاش خود را بکار گفته است تا بتواند محیطی مناسب و علمی را برای حضور دانشجویان ایجاد کند و این جلسات توجیهی برای گروههای مختلف بصورت مجزا برگزار می گردد)) ایشان در ادامه به معرفی بخشهای مختلف دانشکده فنی و مهندسی پرداختند.سپس جناب آقای دیلمانی نژاد، مدیر دانشجویی واحد،ضمن به ارائه توضیحاتی در خصوص موارد مربوط به امور مشمولین موارد مرتبط با کمیته انضباطی و نیز امکانات و مسایل رفاهی دانشجویان از جمله تغذیه و سلف سرویس دانشجویی پرداختند.

در پایان نیز آقای داوود شجاعی،  رییس امور آموزشی و دانشجویی دانشکده، قوانین مربوط به سنوات،  مشروطی و اخراج و...دیگر مسایل آموزشی لازم را برای دانشجویان تبیین نمودند.