گردهمایی انجمن علمی کامپیوتر

۰۱ دی ۱۳۹۵ | ۱۶:۲۵ کد خبر : ۲۹۵ اطلاعیه ها
گردهمایی انجمن علمی کامپیوتر

در این گردهمایی که با حضور پرشور دانشجویان رشته های مختلف کامپیوتر در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد ، دکتر توسلی رییس دانشکده فنی و مهندسی ضمن خیر مقدم و تبریک ایام ولادت نبی اکرم (ص) ، حمایت از انجمن های علمی را از برنامه های اصلی این دانشکده ذکر کرد و گفت : خوشبختانه در دانشکده فنی و مهندسی انجمن های علمی فعالیت خوبی و چشمگیری را دارند و امید می رود با حمایتهای انجام گرفته علاقه به فعالیت و کارهای تحقیقاتی در قالب انجمنهای علمی دانشجویی بیشتر شود.))

در ادامه برنامه سرکار خانم دکتر کاظمی مدیر گروه کامپیوتر به بیان اهداف و وظایف انجمن های علمی  پرداخت و گفت :((از مهم ترین اهداف و وظایف انجمن های علمی می توان به تشکیل کنفر انسها، سمینارها و گردهمایی های علمی و تخصصیو برگزاری نشست ها وهمایشهای مختلف از قبیل همایش‌های یک روزه و سمینارها و کارگاه‌های آموزشی در زمینه دروس رشته کامپیوتر و معرفی فناوری‌ها و مباحث مطرح شده در زمینه کامپیوتر، ارتباطات، فن آوری اطلاعات و... که برگزاری سلسله نشست های هفتگی در سطح دانشکده از مهمترین آنها خواهد بود.))

وی افزود:(( یکی دیگر ازعمده فعالیتهای این انجمن تشکیل تیم دانشجویی جهت شرکت در مسابقاتacm (المپیاد برنامه نویسی کامپیوتر) خواهد بود که با هدف ارتقاء جایگاه دانشگاه در سطح کشوری و جهانی و همچنین ارتقای سطح علوم مرتبط با برنامه نویسی و توسعه نرم افزاری انجام می گیرد. هدف انجمن تشکیل یک تیم با پشتوانه خیلی زیاد و قابل اطمینان از دانشجویان و علاقه مندان می باشد که در آینده بتواند با قدرت زیادی در مسابقات حضوری مقتدر داشته باشد و حتی تا کسب مقام های برتر جهانی نیز گام بردارد و در این راه از حمایتهای اساتید و قسمتهای مختلف اداری و پژوهشی و آموزشی دانشگاه نیز بی بهره نخواهد بود.))

کمک به دانشکده در برگزاری جلسات معارفه،پرسش و پاسخ ، فارغ التحصیلی و مراسم مرتبط با مناسبت ها و  برگزاری دوره های آموزشی تکمیلی و تقویتی و تشکیل کارگاههای تخصصی و حمایت و تشویق مادیی و معنوی از ابتکارات،خلاقیتهای علمی،فعالیتهای پژوهشی و اختراعات دانشجویان و برگزاری نمایشگاه های ترویجی و علمی از دیگر برنامه های آینده این انجمن می باشد که وی به آن اشاره کرد. در پایان نیز شش نفر از اعضای هیات مدیره انجمن نیز مشخص شدند.