تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۹۵

۰۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۵ اطلاعیه ها

اصلاحیه تقویم آموزشی  نیمسال دوم سال تحصیلی 95-96 کلیه رشتهها در مقاطع مختلف تحصیلی

ورودی

زمان و تاریخ انتخاب واحد

دانشکده

نحوه پرداخت شهریه

نحوه انتخاب واحد

زمان و تاریخ حذف و اضافه

تاریخ شروع و پایان کلاسها

تاریخ شروع و پایان امتحانات

93 و قبل از آن

95/11/09

کلیه دانشکده ها

غیرحضوری (اینترنتی)

95/11/24 لغایت 95/11/27

95/11/12 لغایت 96/03/11

96/03/17 لغایت 96/03/29

95/11/10

95/11/11

تذکرات مهم:

1. در صورتی‎که در زمان انتخاب واحد به علت عدم اعلام نمرات یا دانشجویی موفق به گذراندن درسی نشده باشد می‌تواند در زمان حذف و اضافه نسبت به اصلاح انتخاب واحد انتخاب نماید.
  2. کلیه دانشجویان باید نسبت به پرداخت بدهی گذشته و شهریه اقدام نمایند.در غیر اینصورت امکان اخذ واحد برای ایشان فراهم نخواهد شد.
  3. کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی ملزم به انتخاب حداقل 12 واحد درسی برای دوره تمام‎وقت و حداقل 10 واحد درسی برای دوره پاره‌وقت می‎باشند.
  4. کلیه دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی که جمع واحدهای باقیمانده آنان کمتر از 12 واحد می باشد ملزم به اخذ تمامی واحد های باقیمانده میباشند.
  5. دانشجویانی که دارای شرایط اخراجی بواسطه مشروطی، اتمام سنوات و یا اتمام معافیت تحصیلی می‎باشند باید برای رفع مشکل آموزشی خود قبل از شروع انتخاب واحد به گروه آموزشی مربوطه مراجعه نمایند.
  6. مسئولیت رعایت انتخاب دروس همنیاز و پیش نیاز به عهده دانشجو می باشد. در صورت عدم رعایت، درس یا دروس اخذ شده توسط گروه آموزشی حذف و امکان انتخاب درس جدید میسر نخواهد بود.
  7. دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی که در نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 مشروط شده‎اند حق انتخاب بیشتر از 14 واحد درسی را ندارند (به استثناء دروس "وصیتنامه‏امام(ره)"و "قرائت و روانخوانی ‎‎قرآنکریم").
  8. دانشجویانی که بعد از تاریخ انتخاب واحد مراجعه نمایند بدون هیچ گونه استثنایی (حتی ترم آخر) اجازه انتخاب واحد داده نخواهد شد.
  9. با توجه به احتمال حذف تعدادی از گروههای درسی به دلیل عدم رسیدن به حد نصاب لازم ظرفیت، دانشجویان موظفند برای اطلاع از آخرین وضعیت واحدهای انتخابی به گروههای آموزشی مربوطه مراجعه نمایند.
  10. دانشجویانی که در نیمسالهای گذشته میهمان بودهاند باید جهت ارسال ریز نمرات خود از دانشگاه مقصد به این واحد دانشگاهی اقدام  لازم  بعمل آورند تا با مشکل انتخاب واحد مواجه نگردند.
  11. دانشجویان میهمان از سایر واحدهای دانشگاهی ملزم به رعایت ضوابط و مقررات این واحد دانشگاهی میباشند.
  12. اخذ دروسی که تداخل زمانی و یا امتحانی در برنامه هفتگی دارند تحت هر شرایطی مجاز نبوده و در صورت عدم رعایت ،درس یا دروس مربوط حذف خواهند شد.
  13. حداقل واحد انتخابی برای دانشجویان مقطع کارشناسی‎ارشدناپیوسته 8 واحد و برای دانشجویان دوره دکتری 6 واحد می‎باشد.
  14. حداکثر واحد درسی دروس عمومی معارف‎اسلامی قابل اخذ در هر نیمسال تحصیلی 2 واحد درسی می‎باشد.
  15. دانشجویان مقطع کارشناسی‎ارشدناپیوسته که فقط درس باقیمانده‌ی آنها "پایان نامه" می‎باشد، موظفند نسبت به اخذ پایان نامه یا تمدید آن اقدام نمایند.

اداره آموزش واحد