اجرای طرح غربالگری دیابت

۰۶ دی ۱۳۹۵ | ۱۰:۵۱ کد خبر : ۳۰۴ اطلاعیه ها
اجرای طرح غربالگری دیابت

اجرای طرح غربالگری دیابت برای دانشجویان، استادان و کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با هدف تشخیص زودرس دیابت آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، با حمایت معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و هماهنگی معاونت دانشجویی- فرهنگی این واحد، صبح امروز دوشنبه مورخ 95/10/6 تیم اعزامی از طرف بنیاد امور بیماری‌های خاص برای اجرای طرح غربالگری دیابت به منظور تشخیص زودرس این بیماری در مرکز سلامت واحد مستقر شدند.

دکتر ولیخانی معاون دانشجویی- فرهنگی  در این باره گفت: ((کلیه افراد جامعه باید با برنامه غذایی مناسب، اندازه گیری قند خون، ورزش و تحرک، معاینات دوره ای و کاهش وزن از ابتلا به دیابت جلوگیری کنند)).

وی گفت: ((خوشبختانه با هماهنگی های بعمل آمده استقبال خوبی از این طرح از طرف اساتید ، دانشجویان و کارکنان شده است.))اعضای هیات رئیسه واحد تهران شرق نیز با حضور در مرکز سلامت در این طرح شرکت کردند.