کارگاه آموزشی تحلیل روابط متقابل جهت بهبود و ارتقاء روابط بین فردی در دانشجویان

۰۳ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۰ کد خبر : ۴۷۴ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری
کارگاه آموزشی تحلیل روابط متقابل جهت بهبود و ارتقاء روابط بین فردی در دانشجویان

تحلیل روابط متقابل جهت بهبود و ارتقاء روابط بین فردی در دانشجویان

به همت معاونت دانشجویی فرهنگی واحد و با همکاری گروه تخصصی روانشناسی کارگاه آموزش با عنوان " تحلیل روابط متقابل جهت بهبود و ارتقاء روابط بین فردی در دانشجویان" ویژه دانشجویان گروه روانشناسی در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد. خانم دکتر فردوسی پور مدیر گروه روانشناسی در گفتگوئی بیان کرد : ((هدف از برگزاری این کارگاه تخصصی که ویژه دانشجویان گروه روانشناسی بوده است آشنایی دانشجویان با تکنیکهای تحلیل رفتار متقابل به عنوان یک دوره تخصصی برای غنی کردن و تجهیز دانش روانشناسی ایشان و همچنین  افزایش کارایی عمومی دانشجویان برای حل مشکلات بین فردی و آشنایی با روشهای حل اختلاف بین فردی بوده است.))

وی افزود: ((لازم به ذکر است طراحی و اجرای این کارگاهها با مساعدت معاونت فرهنگی دانشجویی واحد برگزار میشود و سعی شده است با برگزاری دوره ها در شرایطی غیر از کلاس های عادی درسی و واحد های آموزشی، بهره وری دانشجویان از مطالب گفته شده افزایش یابد.))

ایشان برگزاری کارگاههای مشابه  دیگری که جنبه تخصصی دارند را از برنامه های مشترک گروه روانشناسی و معاونت فرهنگی دانشجویی واحد تهران شرق دانست .

یاد آور می شود تدریس این دوره را خانم افسانه لک از اساتید مدعو این رشته برعهده داشتند.