سیاستهای اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه

۰۷ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۱ کد خبر : ۴۷۹ اطلاعیه ها اخبار خبر تصویری
سیاستهای اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه

به همت دفتر برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان کارگاه آموزش با عنوان " سیاستهای اقتصاد دانش بنیاندر دانشگاه " ویژه کارکنان در دانشکده علوم پایه برگزار شد. فردین افرازه مدیر برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان واحد در گفتگوئی بیان کرد: ((هدف از برگزاری کارگاه سیاست های اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه، ارائه آموزش های لازم برای اطلاع از سیاست ها و برنامه ریزی اقتصادی دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی بود ، امروزه معیار برتری و قدرت هر جامعه،تسلط بر روش ها و ابزار توسعه فناوری و استفاده از ظرفیت های علمی در تبدیل کردن علم به ثروت و تقویت بنیان های جامعه می باشد. همانطور که می دانید علم از جنس دانایی ولی فناوری از جنس توانایی می باشد پس نتیجه می گیریم فناوری تنها محدود به داشتن علم نیست، فناوری توانایی تبدیل منابع به محصول و خدمات است بنابراین فناوری رمز خلق ثروت است .در دانشگاه آزاد اسلامی ما باید به دنبال کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری و اثربخشی با استفاده از تمام منبع های مادی و معنوی موجود درون دانشگاهی و برون دانشگاهی با رویکرد پاسخ گویی به نیازهای جامعه و صنعت،کارآفرینی و درآمدزایی دانش بنیان در سطح ملی و بین المللی باشیم.))

وی افزود: (( مدرس این دوره آقای دکتر قباد بهزادی پور از اعضای هیات علمی دانشکده علوم پایه و مدیر مرکز رشد بودند که در شرایط شرکت های دانش بنیان و ثبت آنان و تسهیلات در نظر گرفته شده  و ... به بحث و گفتگو پرداختند.))

لازم به ذکر است برای همه شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی گواهینامه معتبر صادر می شود.