برگزاری شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی

۰۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۶ کد خبر : ۵۳۳ اطلاعیه ها اخبار
برگزاری شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی

برگزاری جلسه شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی واحد تهران شرق

این جلسه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا طیبی مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران و سایر اعضا در دفتر ریاست واحد برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا طیبی ضمن تبریک انتصاب حجت الاسلام و المسلمین کلیج به مدیریت فرهنگی واحد تهران شرق بیان کرد: (( کارهای فرهنگی باید اثرگذار باشد . برنامه های فرهنگی باید دارای محتوای درونی مناسب با نیاز مخاطبان باشد. ))

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین مسیح کلیج مدیر فرهنگی واحد ضمن خیر مقدم برنامه های پیشنهادی پیش رو را که عبارت بودند از : برنامه روز کارمند و عید غدیر و محفل انس با قرآن کریم و استقبال از دانشجویان جدیدالورود و برنامه های بسیج دانشجویی در قالب طرح ولایت و اردوهای دیگر را بیان داشتند که با بحث و بررسی و اعلام نظر توسط اعضا به تصویب رسید.