انتصاب سرپرست اداره حراست واحد تهران شرق

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۰ کد خبر : ۵۴۵ اطلاعیه ها خبر تصویری
انتصاب سرپرست اداره حراست واحد تهران شرق

سرپرست اداره حراست واحد تهران شرق در حکمی از سوی سیدرضا علیخانی رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در حکم رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به حامد تجلی آمده است :

نظر به تعهد؛ تجربه و سوابق ارزشمند جنابعالی در امور حراستی و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی به موجب این حکم جنابعالی به عنوان سرپرست اداره حراست واحد تهران شرق منصوب می‌شوید.

ضروری است با توجه ویژه به حفظ کرامت و حرمت دانشگاهیان در راستای ارتقا و اعتلای نظام آموزشی، پژوهشی و فرهنگ بسیجی و انقلابی در سایه تفاهم، صمیمیت و پیشبرد اهداف و سیاست‌‌های نظام اسلامی گام‌های موثری را بردارید.

موفقیت بیش از پیش شما را در پاسداشت و حراست از ارزش‌ها، بیت‌المال، اطلاعات و اخبار در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام عظمای ولایت امام خامنه‌ای از درگاه ایزد منان خواستارم.

ومن الله التوفیق - سید رضا علیخانی رئیس مرکز حراست

حامد تجلی پیش از این مسئول حراست واحد پردیس بود که با این حکم به سمت سرپرست اداره حراست واحد تهران شرق منصوب شد.